Seerob 10

9051VA, Stiens

+31 (0) 58 257 3756

07:00 - 22:00

Maandag t/m Zaterdag

Succesverhalen

Renee de Jong

Moeder van Rene schrijft; Hallo Marian, Jullie heel erg bedankt voor het snelle inplannen van Rene zijn Examen. Zonder jullie was dat niet gelukt. Rene heeft hele fijne lessen bij Bram gehad. Wij zullen jullie zeker aanraden bij de jongelui die ook nog willen lessen.  Bedankt!!! met vriendelijke groet Marjan de Jong.

Top rijschool!!

Sytze Koster

Door de jaren heen bezig geweest met het rijbewijs, tot 2019 en ik robert kort leerde kennen via via, ik heb moeite om soms de focus te bewaren of als ik niet lekker in me vel zit wil t niet.

Jorrik Bergsma

“Bij 3 verschillende rijscholen gelest. Bij rijschool kort was de uitleg en begeleiding toch het rustigst en prettigst. Ik zou deze rijschool bij iedereen aanraden.

Robert bedankt voor de leuke lessen!

Paul de Jong

Duidelijk en goeie hulp bij de autorijlessen. Snap je iets niet dan wordt het duidelijk voorgedaan . Voor vragen  kun je altijd bellen.  En Ja uiteraard heb ik in  1 keer gewoon mijn rijbewijs behaald.

Baukje-Nynke Snieder

Toen ik 18 jaar werd ben ik gelijk begonnen met lessen bij Liesbeth Wassenaar. Ik had nog helemaal geen ervaring dus ik moest alles nog leren! Ik zag er eerst erg tegenop omdat ik dacht dit lukt me nooit. Maar Liesbeth sprak me altijd goeie moed in! Dat heeft me altijd goed geholpen.

 

Regina Ynsen

Op mijn 43e ben ik begonnen met rijles, het werd tijd. Ik had helemaal geen ervaring met autorijden, ik was totaal een groentje. Daarom koos ik voor de RIS-opleiding, rijopleiding in stappen. Ik kreeg les van Robert Kort. Met heel veel geduld heeft hij mij alles stap voor stap geleerd, en vooral met veel humor erbij, voor mij een prettige manier van lessen. Toen ik na de tweede keer slaagde voor het examen had ik een dubbel gevoel. Heel blij dat ik het gehaald had, maar ook jammer dat er nu een einde was gekomen aan de rijlessen, want het was voor mij een leuke gezellige en natuurlijk leerzame tijd.

Betina Wassenaar

Op mijn 18e verjaardag ben ik gelijk begonnen met rijlessen bij Liesbeth Wassenaar. Ik had al een beetje ervaring, maar moest nog veel leren. Liesbeth is heel rustig waardoor ik zelf ook rustig werd, ze kon de dingen goed uitleggen en daarnaast lagen we samen ook vaak in een deuk. Toen het rijden beter ging en de theorie binnen was kwam het examen in beeld en begonnen de kriebels. Daarom adviseerde Liesbeth mij een faalangst examen, niet omdat ik last had van faalangst maar omdat ik heel zenuwachtig was.

 

Sytze Koster
Sytze Koster
Read More
van a tot z word er naar je geluisterd en snap je iets niet word t rustig en goed uitgelegd. raad iedereen deze rijschool aan
Iris Hoi
Iris Hoi
Read More
super begeleiding en snel mijn rijbewijs gehaald!
Paul de Jong
Paul de Jong
Read More
duidelijk en goeie hulp bij rijlessen. snap je iets niet dan wordt het duidelijk voor gedaan. voor vragen kan je altijd bellen en ja uiteraard heb ik in 1x gewoon mijn rijbewijs behaald
Sytze Koster
Sytze Koster
Read More
Door de jaren heen bezig geweest met t rijbewijs, tot 2019 en ik robert kort leerde via via, ik heb moeite om soms de focus te bewaren of als ik niet leker in me vel zit wil t niet. Dames en heren, jongens en meisjes Mocht u probelemen hebben met welke situatie dan ook en u wil voor u rijbewijs dan raad ik zeker autorijschool kort die leeft zeker met u mee en weet u goed te begeleiden Nogmaals Robert en tuurlijk ook de vrouw tiige dank
Annechien Hoekstra
Annechien Hoekstra
Read More
Goeie rijschool leerzaam en gezellig
Previous
Next