058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 2573756 of 06 4103 3756

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

Bromfiets

Theorie: vanaf 15 jaar, het examen vanaf 15.5 jaar.

Het bromfietsrijbewijs is te behalen met theorieles op de rijschool, of met theorie materiaal van de rijschool en dan thuis. Het theoriemateriaal bestaat uit: een theorieboek en een dia boek of c.d rom met oefenexamens.  Het theorie examen kun je door de rijschool laten regelen, of zelf via de website: www.cbr.nl de betaling gaat dan via ideal. Het theorie-examen is in Leeuwarden op het CBR.

Je kunt met de theorie beginnen wanneer je 15 jaar bent. Om een theorie-examen te kunnen doen, moet je 15.5 jaar zijn. Vanaf 16 jaar kun je de praktijk lessen en examen doen.

Praktijkopleiding en examen: vanaf 16 jaar en alles op één dag!

Na het theorie-examen kun je het praktijk gedeelte volgen. Dit kan op onze rijschool in een dag opleiding. Dit houdt in; een aantal lessen volgen met daaropvolgend een praktijkexamen. Het  voordeel van een dagopleiding is dat je een dag vrij mag vragen voor examen, in dit geval is alles te combineren. Bromfietscursus rijden we  vanuit Leeuwarden.

Het bromfietscertificaat is vervangen door een bromfietsrijbewijs AM. De invoering van het bromfietsrijbewijs moet de verkeersveiligheid vergroten. Bezitters van A- of B rijbewijzen hoeven geen AM te behalen.

autorijschool Kort

Algemene voorwaarden