Seerob 10

9051VA, Stiens

+31 (0) 58 257 3756

07:00 - 22:00

Maandag t/m Zaterdag

Machtigen DigiD en Eigen Verklaring

Machtigen

Voordat wij het praktijkexamen voor je aan kunnen vragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging (DigiD) en het invullen van een gezondheidsverklaring. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch voor de rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD en CBR rijschool nummer.
Ons CBR rijschoolnummer is 1153N7

Eigen verklaring (gezondheidsverklaring)

Het indienen van een gezondheidsverklaring (eigenverklaring) dit kost enkele tientjes, doe je ook op mijn.cbr.nl dit moet zo snel mogelijk gebeuren omdat er een kans bestaat dat je via medisch moet (dit kan minimaal 6 weken en maximaal 4 maand) is de verklaring akkoord bevonden. dan krijgen wij toestemming om een examen te kunnen reserveren.

Nog geen DigiD

  1. Om DigiD aan te vragen ga je naar www.DigiD.nl voer daar je gevraagde gegevens in en na 5 dagen krijg je de activeercode thuisgestuurd.
  2. Heb je al een activeercode of heb je hem ontvangen, dan kun je de DigiD gebruikersnaam gaan activeren.
  3. noteer bij de aanvraag je DigiD de door jou gekozen gebruikersnaam. Deze heb je samen met de per post te ontvangen activeringscode nodig om je DigiD te activeren. Als je deze vergeet kun je namelijk pas na 20 dagen een nieuwe aanvraag voor DigiD indienen.