058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 2573756 of 06 4103 3756

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

Succesverhalen

Paul de Jong uit Leeuwarden over autorijschool Kort Stiens

Duidelijk en goeie hulp bij de autorijlessen. Snap je iets niet dan wordt het duidelijk voorgedaan . Voor vragen  kun je altijd bellen.  En Ja uiteraard heb ik in  1 keer gewoon mijn rijbewijs behaald.

Paul de Jong

Baukje-Nynke Snieder uit Beetgumermolen over autorijschool Kort Stiens.

Toen ik 18 jaar werd ben ik gelijk begonnen met lessen bij Liesbeth Wassenaar. Ik had nog helemaal geen ervaring dus ik moest alles nog leren! Ik zag er eerst erg tegenop omdat ik dacht dit lukt me nooit. Maar Liesbeth sprak me altijd goeie moed in! Dat heeft me altijd goed geholpen.

Liesbeth legt alles goed uit, dat vond ik altijd erg fijn. Ook als het eventjes mis ging zei ze altijd gewoon rustig blijven en eventjes ergens anders over na denken. Daarna ging het altijd weer goed! Toen het eind december was had Liesbeth het examen aangevraagd en toen begon ik toch wel wat zenuwachtig te worden.

Het was vrijdag 13 januari toen ik moest afrijden. Het was een aardige examinator die wel van een grapje hield. Ik zat heel rustig in de auto want ik had een week van te voren Valeriaan pilletjes geslikt. En ik was helemaal NIET zenuwachtig! Het examen ging heel goed en ben uiteindelijk in 1 keer geslaagd!!  ik heb een half jaar gereden bij liesbeth en vond het altijd super gezellig!

Baukje-Nynke Snieder
—————————————————————————————————————————————————————————-

Regina Ynsen uit Stiens over autorijschool Kort Stiens

Op mijn 43e ben ik begonnen met rijles, het werd tijd. Ik had helemaal geen ervaring met autorijden, ik was totaal een groentje. Daarom koos ik voor de RIS-opleiding, rijopleiding in stappen. Ik kreeg les van Robert Kort. Met heel veel geduld heeft hij mij alles stap voor stap geleerd, en vooral met veel humor erbij, voor mij een prettige manier van lessen. Toen ik na de tweede keer slaagde voor het examen had ik een dubbel gevoel. Heel blij dat ik het gehaald had, maar ook jammer dat er nu een einde was gekomen aan de rijlessen, want het was voor mij een leuke gezellige en natuurlijk leerzame tijd. ( Regina in haar aangeschafte auto)

Ik kan iedereen rijschool Kort aanraden, ze houden er rekening mee wat voor persoon je bent, en passen de lessen daarop aan, zodat je je prettig voelt tijdens de rijlessen, ook als het eens moeilijk is of als je nerveus bent.

Familie Kort, hartelijk bedankt voor de mooie tijd.

Regina Ynsen

—————————————————————————————————————————————————————————-

Betina Wassenaar uit Beetgumermolen over autorijschool Kort Stiens

Op mijn 18e verjaardag ben ik gelijk begonnen met rijlessen bij Liesbeth Wassenaar. Ik had al een beetje ervaring, maar moest nog veel leren. Liesbeth is heel rustig waardoor ik zelf ook rustig werd, ze kon de dingen goed uitleggen en daarnaast lagen we samen ook vaak in een deuk. Toen het rijden beter ging en de theorie binnen was kwam het examen in beeld en begonnen de kriebels. Daarom adviseerde Liesbeth mij een faalangst examen, niet omdat ik last had van faalangst maar omdat ik heel zenuwachtig was.

Tijdens het afrijden stelde de examinator mij gerust en toen ik de eerste bijzondere verrichting had gedaan en ik weer verder wilde gaan, hield ze de rem vast en zei ze; “Zie je nou wel dat je het kan.” Dit gaf natuurlijk een WAUW! gevoel.

Ik ben in één keer geslaagd! Met dank aan de goede lessen van Liesbeth, ook al heeft Liesbeth dit mij nog een paar keer moeten vertellen, want ik was er helemaal vanaf en wilde het niet geloven.

Ik zal het rijden met Liesbeth erg missen, want het was erg gezellig, maar ben ook super blij dat ik het rijbewijs binnen heb.

Bertine Wassenaar

—————————————————————————————————————————————————————————–

autorijschool Kort

Algemene voorwaarden