Seerob 10

9051VA, Stiens

+31 (0) 58 257 3756

07:00 - 22:00

Maandag t/m Zaterdag

Rijles in de Buurt

Welkom op deze pagina van Autorijschool Kort, dit is in het kort wat we te bieden hebben. Ga naar Home en je kunt alles lezen!

Auto: Tegenwoordig kun je al met 16.5 beginnen met autorijlessen. Hoeveel lessen je nodig hebt hangt af van je aanleg en inzicht en verschild per persoon. Praktijklessen zijn 60 of90 minuten, hangt van de instructeur af. Ons slagingspercentage is zeer hoog 85% in de eerste keer geslaagd, dit is 2 x zo hoog als het gemiddelde van alle rijscholen. Bij ons kun je kiezen voor losse lessen of evt. spoed. Dit alles voor scherpe tarieven …. meer informatie op pagina AUTO

Theorie: Voor klassikale theorie is geen belangstelling meer helaas, daarom geven we nu individuele theorie voor diegene die daar behoefte aan heeft…meer informatie op pagina THEORIE

Motorrijlessen: Motor rijlessen worden vanuit Leeuwarden gereden.Je kunt vanaf 17 jaar met je motorrijbewijs starten, dan moet je starten op een lichte motor.Vanaf 24 jaar mag je starten op een zwaardere motor…meer informatie op pagina MOTOR.

Aanhanger BE: Wie een caravan, een paardentrailer of een boottrailer wil gaan rijden, moet in de meeste gevallen het rijbewijs BE hebben.Wij verzorgen de praktijk voor aanhanger. Eerst krijgt iedere kandidaat een intake om in te schatten hoeveel lessen je nodig zult hebben. Dit is omdat de lessen in een middag / dag opleiding gegeven worden, vanuit Leeuwarden….meer informatie pagina AANHANGER.

Bromfiets: Na het behalen van je theorie-examen, kun je met de praktijklessen beginnen. We proberen de praktijk zoveel mogelijk, op één dag te plannen. Dit betekent: dat je praktijklessen krijgt, met daaropvolgend het praktijk-examen. Het voordeel van een dagopleiding is, dat je één dag vrij mag vragen voor examen. Hierdoor is alles te combineren. De praktijklessen worden vanuit Leeuwarden gereden…meer informatie op pagina BROMFIETS.