058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 2573756 of 06 4103 3756

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

Auto

Auto: autorijlessen.

Tegenwoordig kun je al met 16.5 beginnen met autorijlessen. Hoeveel lessen je nodig hebt hangt af van je aanleg en inzicht en verschild per persoon. Bij ons slaagt bijna iedereen in de eerste keer. (85 %) dit is 2x zo hoog als het gemiddelde van alle rijscholen.Bij ons kun je kiezen voor losse lessen of pakketten evt. versneld, lessen duren 90 minuten.  Dit alles voor heel scherpe tarieven.

Iedereen heeft naast de praktijklessen een praktijkboek Ris, waar les voor les, alles in wordt bijgehouden. Zo weet iedereen, precies wat er die les wordt behandeld en wat er nog behandeld moet worden, tot het examen. De lessen worden tastbaarder, je kunt je beter voorbereiden. Je vorderingen worden bijgehouden. Wij zijn Ris gecertificeerd.

Als je voor onze rijschool kiest, machtig ons dan zo snel mogelijk met DigiD en invoeren van de eigenverklaring,  dit is nodig, om je examens aan te kunnen vragen. Via het reserveringssysteem kunnen we samen met jou een examendatum en tijdstip bepalen. Aanvragen en de tijd van afrijden kan bij ons al in een paar weken!

Wanneer je geslaagd bent, en het blijkt dat er nog lessen van een pakket over zijn….geen probleem, deze krijg je terug.

Om een spoedopleiding of versnelde opleiding te kunnen doen, moet je flexibel in je dagen en uren zijn. Dan kunnen we met onze gewone pakketten in een bepaalde tijd naar je praktijk examen helpen.

 

Met 16.5 beginnen met autorijlessen.

Je kunt voor de  theorie met 15.5 jaar,beginnen en met 16 jaar examen doen. Vervolgens met 16.5 jaar met de praktijk beginnen en vervolgens met  17 jaar al praktijk-examen doen. ( Je ontvangt dan ook een normaal rijbewijs zonder beperkingen) Zodat je tot je 18-de begeleid kan rijden, met een door jou aangewezen coach. Dit vraag je aan bij:  www.2toDrive.nl (max 5 coach). Vanaf 18 jaar kun je zelfstandig rijden.

Je mag echter tot je achttiende, alleen rijden onder begeleiding van een bestuurder, die minstens vijf jaar in het bezit is van een rijbewijs. Je bent zelf aansprakelijk, in het geval van een overtreding of ongeluk. Zowel jij, als de begeleider moet het rijbewijs bij zich hebben en uiteraard niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Jij moet bij het aanvragen van het rijbewijs, aangeven welke mensen op gaan treden als begeleider, dit door de begeleidersspas te tonen, waar maximaal 5  coaches op vermeldt staan.

Leerling:

  • Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen.
  • Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.
  • Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach. Aan te vragen bij  www.2todrive.nl
  • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Coach:

  • Moet minimaal 5 jaar het rijbewijs bezitten.
  • Mag in het verleden geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad.
  • Mag in het verleden geen onderzoeken naar de rijvaardigheid of rijgeschiktheid hebben gehad.
  • Mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens begeleiden.
  • Moet een geldig rijbewijs B kunnen tonen.

 

Autorijschool Kort Stiens/ zeer scherpe tarieven/slagingspercentage85%/  autorijschool Kort Stiens/rijden / Stiens
Leeuwarden/ auto rijlessen

autorijschool Kort

Algemene voorwaarden