058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 2573756 of 06 4103 3756

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

Auto

Auto: autorijlessen.

Corona regels. In de auto is het vanaf 6 november 2021 zijn we weer verplicht om met monddoekjes in de lesauto te lesgeven. Voel je je niet goed, doe dan een test om uit te sluiten of je met corona besmet bent. Ook bij het cbr geldt een monddoekjesplicht.

 

Tegenwoordig kun je al met 16.5 beginnen met autorijlessen. Hoeveel lessen je nodig hebt hangt af van je aanleg en inzicht en verschilt per persoon. Bij ons slaagt bijna iedereen in de eerste keer.Bij ons kun je kiezen voor losse lessen of pakketten evt. versneld, lessen een uur of anderhalf uur.  Dit alles voor heel scherpe tarieven.

Iedereen heeft naast de praktijklessen een praktijkboek Ris, waar les voor les, alles in wordt bijgehouden. (rijopleiding in stappen) Zo weet iedereen, precies wat er die les wordt behandeld en wat er nog behandeld moet worden, tot het examen. De lessen worden tastbaarder, je kunt je beter voorbereiden. Je vorderingen worden bijgehouden. Wij zijn Ris gecertificeerd.

Onze rijschool is op de Seerob 10 Stiens gevestigd, Vanaf juli 2021 hebben we ook een locatie in Leeuwarden, instructeur: Bram Kort Goslingastate 5 zodat het voor leerlingen uit Leeuwarden de mogelijkheid bestaat om vanuit Leeuwarden te kunnen rijden, maar rijdt ook gewoon op Stiens.

Als je voor onze rijschool kiest, machtig ons dan zo snel mogelijk met DigiD en vul eigenverklaring in,  dit is nodig, om je examens aan te kunnen  vragen. De wachttijd voor een examen is bij ons al in een paar weken. Via het reserveringssysteem kunnen we samen met jou een examendatum en tijdstip bepalen.

Wanneer je geslaagd bent, en het blijkt dat er nog lessen van een pakket over zijn….geen probleem, deze krijg je terug.

Om een spoedopleiding of versnelde opleiding te kunnen doen, moet je flexibel in je dagen en uren zijn. Dan kunnen we met onze gewone pakketten in een bepaalde tijd naar je praktijk examen werken.

  • Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen.
  • Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.
  • Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach. Aan te vragen bij  2todrive.nl
  • Met 18 jaar mag je zelfstandig rijden.
AutorijschoolKort Stiens/ zeer scherpe tarieven/slagingspercentage/  autorijschool Kort Stiens/rijden / Stiens
Leeuwarden/ auto rijlessen

autorijschool Kort

Algemene voorwaarden