058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 2573756 of 06 4103 3756

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

Over ons

Mijn naam is Robert Kort, getrouwd en heb twee kinderen. Klinkt saai maar wel een stabiele basis om mijn werk goed uit te voeren.  Heb nu al tientallen jaren ervaring in de rijschoolwereld. In al die jaren dat ik bezig ben, heb ik dan ook een goede naam opgebouwd. Ben in Marrum 1994 begonnen met de rijschool voor alleen auto. Na een jaar verhuist naar Stiens. Nu zijn we een rijschool voor de categorieën: auto, motor, bromfiets en aanhanger en  theorie in 1 dag, per dagdeel en ook  individuele theorielessen blijven een succes.

Elk jaar ga ik, en de andere instructeurs op cursus om; Ris (rijopleiding in stappen ) gecertificeerd en up to date,  in de branche te blijven. Verder werken we met veel plezier en inzet en dagen je uit om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

Elke leerling krijgt een vaste instructeur. Je kunt bij ons de keuze maken voor losse lessen, Quality pakketten of spoedpakketten. Door een kosteloze intake te doen, kun je je persoonlijke wensen aangeven en kunnen we het lesgeven exact afstemmen op iedere persoon.

 

Voor aanmelding, intake of andere informatie - In bericht ook graag melden:Naam, Adres, Plaats, telefoonnummer BSN-nr, geboortedatum en voor welke categorie je informatie/ aan wilt melden!
Algemene voorwaarden