058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 - 257 37 56

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

DigiD machtigen autorijschool kort

Voordat wij het praktijkexamen voor u aan kunnen vragen moet u daar eerst toestemming voor geven. Dat doet je met een machtiging.( digiD) Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch voor de rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

  • Om DigiD aan te vragen ga je naar www.DigiD.nl voer daar je gevraagde gegevens in en na 5 dagen krijg je de activeercode thuisgestuurd.
  • Heb je al een activeercode of heb je hem ontvangen, dan kun je de ┬áDigiD gebruikersnaam gaan activeren.
  • Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD en ons CBR rijschoolnummer: 1153n7. Dit is jou persoonlijke digitale legitimatie voor overheiddiensten.
  • Tip: noteer bij de aanvraag van je DigiD de door jou gekozen gebruikersnaam. Deze heb je samen met de per post te ontvangen activeringscode nodig om je DigiD te activeren. Als je deze vergeet kun je namelijk pas na 20 dagen een nieuwe aanvraag voor digiD indienen!

Voor aanmelding, intake of andere informatie - In bericht ook graag melden:Naam, Adres, Plaats, telefoonnummer BSN-nr, geboortedatum en voor welke categorie je informatie/ aan wilt melden!
Algemene voorwaarden