058 257 3756

Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel dan met:

058 2573756 of 06 4103 3756

Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Ook in het weekend bereikbaar!

DigiD machtigen autorijschool kort

Voordat wij het praktijkexamen voor u aan kunnen vragen moet u daar eerst toestemming voor geven. Dat doet je met een machtiging.( digiD) Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch voor de rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

  • Om DigiD aan te vragen ga je naar www.DigiD.nl voer daar je gevraagde gegevens in en na 5 dagen krijg je de activeercode thuisgestuurd.
  • Heb je al een activeercode of heb je hem ontvangen, dan kun je de  DigiD gebruikersnaam gaan activeren.
  • Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD en ons CBR rijschoolnummer: 1153n7. Dit is jou persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten.
  • Tip: noteer bij de aanvraag van je DigiD de door jou gekozen gebruikersnaam. Deze heb je samen met de per post te ontvangen activeringscode nodig om je DigiD te activeren. Als je deze vergeet kun je namelijk pas na 20 dagen een nieuwe aanvraag voor digiD indienen!

 

  • Verder moet iedereen vanaf 1 november 2017 een eigenverklaring invullen op mijn.cbr.nl dit is nodig voor het praktijkexamen. Is dit niet gedaan kan de rijschool geen examen voor je aanvragen. In het praktijkboek staat een eigenverklaring vul dit met je instructeur in zodat je er uitleg bij krijgt en vul dat dat in bij het CBR.  Zit er een ‘JA” bij gaat je eigenverklaring eerst naar de medische afdeling. Dit kan meer dan 6 weken duren. Hou hier rekening mee.

Voor aanmelding, intake of andere informatie - In bericht ook graag melden:Naam, Adres, Plaats, telefoonnummer BSN-nr, geboortedatum en voor welke categorie je informatie/ aan wilt melden!
Algemene voorwaarden